Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

Αετός!  Το μακροβιότερο πτηνό. Από τους πιο επιβλητικούς και ισχυρούς κυνηγούς της φύσης. Μπορεί να ζήσει μέχρι και τα εβδομήντα του χρόνια. Για να το καταφέρει, εκεί, γύρω στα 40 του, θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Είτε να πεθάνει, αποδεχόμενος το τέλος, την αποτυχία, την αδυναμία, την πραγματικότητα που του ορίζει το παρόν του,  είτε να περάσει από μια επώδυνη διαδικασία αναγέννησης που κρατάει 150 ημέρες, ώστε να κερδίσει 30 χρόνια ζωής. Μιας ζωής όπως πραγματικά του αξίζει! Μιας ζωής που θα ορίζει, πια, ο ίδιος!   

Αυτός ο συμβολισμός της αναγέννησης του αετού είναι και το κεντρικό θέμα του διήμερου προγράμματος NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού). Είναι η ευκαιρία σου να αποτινάξεις κάθε αλυσίδα που σε κρατάει πίσω και να ζήσεις επιτέλους τη ζωή σου, όπως πραγματικά την αξίζεις!

Ένα διήμερο αναγέννησης. Εγώ κι εσύ. Μόνο οι δυο μας.

Μέσα σ’ αυτό το κόσμο, τον τόσο απαιτητικό, που ο χρόνος περνάει αδιάκοπα και που τόσο ζοριζόμαστε να αφιερώσουμε χρόνο για εμάς, πόσο μάλιστα για μια ζωή ευτυχίας και ευημερίας, αυτό το πρόγραμμα είναι πρόκληση! Πρόκληση με τον ίδιο σου τον εαυτό! Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις. Όπως επίσης ξέρω, ότι αργά ή γρήγορα θα κληθείς να πάρεις μια απόφαση. Μια απόφαση ζωής ή θανάτου. Όπως ακριβώς και ο αετός! Και τότε που τα καμπανάκια θα σου χτυπήσουν την πόρτα, τότε θα ξέρεις ότι η ψυχική, σωματική και πνευματική σου υγεία έχει προτεραιότητα.

Το διήμερο της Αναγέννησης του Αετού είναι μια άκρως αποτελεσματική και ολιστική προσέγγιση για την αναγέννηση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές, σου προσφέρεται η ευκαιρία να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία, να πυροδοτήσεις το πάθος σου καθώς και  να ευθυγραμμιστείς με τον Αυθεντικό σου Εαυτό. Είναι η ευκαιρία σου για επαναπροσδιορισμό, για αυτοανακάλυψη, για ανάπτυξη και για ενδυνάμωση. 

Να Τι Θα Καταφέρεις Μέσα σε 2 Ημέρες:

 • Απελευθέρωση Αρνητικών Συναισθημάτων που σε ταλανίζουν όπως θυμός, θλίψη, φόβος, ενοχή, ζήλεια, πόνος
 • Κατάρριψη Περιοριστικών Πεποιθήσεων που εμποδίζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη (π.χ. όλες οι σχέσεις καταλήγουν σε χωρισμό, δεν μπορώ να βγάλω χρήματα αν δεν πατήσω επί πτωμάτων, δεν θα πάει καλά το νέο μου project, γιατί δεν είμαι καλός στη διαχείριση των οικονομικών, αφού απέτυχα στα προηγούμενα, ό,τι κι αν κάνω δεν είμαι ικανός κ.λπ.)
 • Μείωση Stress/ Άγχους/ Φοβιών
 • Κατάρριψη Συνηθειών ή Συμπεριφορών που δεν σου αρέσουν
 • Ανάκληση Θετικής Συναισθηματικής Κατάστασης όποτε το επιθυμείς
 • Αλλαγή Οπτικής κάθε φορά που το επιθυμείς
 • Επικοινωνία με Αποτελεσματικό Τρόπο
 • Κατάρριψη Εσωτερικών Συγκρούσεων
 • Απώλεια Βάρους
 • Δημιουργία Συνηθειών που θα σε υποστηρίξουν στη διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη
 • Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης

Να Γιατί Δεν Πρέπει να Χάσεις Αυτή την Ευκαιρία:

 • Αποκλειστικό Περιεχόμενο: Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, άρα και μέσα τους! Καθώς και να απολαύσουν την «Πτήση της Αναγέννησης» όπως ακριβώς και ο Αετός, έπειτα από την 150ημερή επώδυνη διαδικασία του.
 • Εξειδικευμένη Καθοδήγηση: Είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω βήμα-βήμα, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές NLP για άμεσα αποτελέσματα.
 • Διαρκή Αποτελέσματα: Οι αλλαγές που θα πετύχεις κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου προγράμματος θα σε συνοδεύουν για μια ζωή.

Και το ερώτημα είναι: Είσαι έτοιμος/ έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα; Να αποτινάξεις τις αλυσίδες που σε κρατούν πίσω δέσμιο και να ζήσεις τελικά,  τη ζωή που πραγματικά επιθυμείς και ονειρεύεσαι;

Το πρόγραμμα «Η Αναγέννηση του Αετού» είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις την αληθινή σου δύναμη και να πετάξεις ψηλά! Ήδη γνωρίζεις ότι για να αλλάξεις, θα πρέπει να αποτινάξεις παλιές συνήθειες, συμπεριφορές, περιοριστικές πεποιθήσεις, αρνητικά συναισθήματα και φοβίες.

signature-esta-razou

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόστος Επένδυσης:

Από 2.500 ΜΟΝΟ 1.500€

Συνολική Διάρκεια:

16 Ώρες (8ώρες/Ημέρα χ 2Ημέρες)

Τοποθεσία: Δια Ζώσης – Αθήνα (Θα κοινοποιηθεί κατόπιν επικύρωσης της συμμετοχής)

Για περισσότερες πληροφορίες 6980150059